/google    /websites    /cv    /internettips

Groupware2 maakt gebruik van Google Apps en is het logische gevolg van online communicatie, ook steeds meer mobiel. Google Apps biedt online software voor onder meer mail, agenda en (gemeenschappelijke) documenten. Het standaard gebruik is gratis, maar voor EUR 40 per jaar per gebruiker wordt zakelijke ondersteuning en betrouwbaarheid geboden. Google Apps is hiermee veruit de goedkoopste oplossing in de markt.

Voordelen Google Apps:
-je kunt overal bij je gegevens
Denk aan email, agenda en documenten. Ook mobiel!
-je gegevens staan online
Backups e.d. zijn dus niet meer nodig en je hoeft ook geen computer meer aan te laten staan om ergens anders bij je gegevens te komen.
-je hebt altijd de laatste versie van de software ter beschikking
Updates worden kosteloos door Google geÔnstalleerd.
-efficiŽntere (groeps)samenwerking
Naast samenwerken aan documenten is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een intranetsite voor een groep medewerkers op te zetten.
-je kunt zelf op eenvoudige wijze instellingen beheren
(bijvoorbeeld email-adressen beheren: nieuwemedewerker@uwbedrijf.nl)
-kosten zijn laag
Het standaard gebruik is zelfs gratis; Compleet professioneel gebruik kost EUR 40 per jaar per medewerker. Mocht je al met een ander Groupware-pakket werken (zoals Microsoft Exchange of IBM Lotus Notes), dan realiseer je met de introductie van Google Apps een financiŽle besparing, die in enkele gevallen zelfs aanzienlijk zal zijn.


VanDerLeur.Com kan Google Apps bij jouw bedrijf, (sport)club, familie of andere groep introduceren. Naast het overzetten van de oude mail, contacten en agenda kan de Groupware2-service nog veel meer zaken realiseren, van efficiency-tips tot aan de keuze van de juiste mobiele telefoon.

Interesse?
Bel Frans-Peter voor vrijblijvende informatie: 06-25506600